DIGITALE MARKETING VERHOOGT RESULTATEN VAN OFFLINE MARKETACTICA

Offline marketingstrategieën, waaronder tv, radio, telemarketing, billboards en meer, profiteren allemaal van het gebruik van digitale marketing. Het kan hun resultaten verhogen wanneer u uw online aanwezigheid hebt geoptimaliseerd, zodat uw doelgroep u gemakkelijk terug kan vinden nadat ze voor het eerst over u hebben gehoord via een offline bron.

Wanneer u bijvoorbeeld tv- en radiocommercials uitvoert, zijn gemakkelijk te onthouden merknamen, slogans en hashtags een manier om u online terug te vinden. Door je SEO te optimaliseren met die campagneparameters, zijn je website en social media-profielen gemakkelijk vindbaar op het juiste moment wanneer je klanten naar je zoeken.

U kunt deze offline-naar-online acties volgen om uw conversie op uw doelwebsites en bestemmingspagina’s te verbeteren. Aangezien de meeste offline advertenties doorgaans meer lokaal zijn om aan lokale behoeften te voldoen, kan het gebruik van lokale online advertenties in combinatie met lokale offline advertenties meer resultaten opleveren voor beide.

Door lokale Google-advertenties en Facebook-advertenties uit te voeren om een ​​lokaal gebied te targeten, in combinatie met offline advertenties, maximaliseert u uw potentiële bereik en merkbekendheid op die plaats. Op het gebied van digitale marketing kan ik Online-Infinity Company, gevestigd in Rotterdam, van harte aanbevelen, zij hebben verbluffende resultaten weten te behalen.

Anderen hebben meer kansen met aanzienlijk meer substantiële budgetten, maar dat betekent niet dat ze de concurrentie hebben gewonnen met alleen een groter budget. Het gaat erom hoe goed een strategie in elke unieke situatie wordt uitgevoerd.

online-infinity.nl